L e n t e   H o e d y ' s   A n g e l s   ( L e n t e )

06-06-2013 Blauw / Wit Bicolour
Lente

Lente is een ontzettende beauty met een enorm lief en zacht karakter. Vanaf dag 1 wisten we al dat Lente een schitterende Brit zou worden. Lente is onze eerste bicolour-brit wat voor ons een leuke uitdaging is. Lente heeft verschillende plekjes in huis die haar bevallen, maar 's avonds op de bank is toch echt haar lievelingsplek! Iedere 2 minuten herinnert ze me er weer even aan dat ik haar moet aaien, ze tikt dan zachtjes met haar pootje tegen m'n arm ;-) Zó schattig...

 

Vader: Atlantis Vincenzo van Mijjen's Moeder: Loulou Hoedy's Angels

Foto's Lente

 

e--------------------g

 

Jetje Rirori

30-04-2017 Blauw
Jetje

Na de wederkomst van Lente hebben we besloten nog een meisje in huis te nemen. Dát meisje is onze Jetje waar we elke dag volop van genieten. Ze is een prachtig type Brit met een ontzettend goed karakter. Jetjes overgrootoma is onze Gina op Acht welke op 07-10-2011 bij mij is geboren.
Rich & Roziet, heel erg bedankt voor dit lieve meisje.

 

Vader: Lucky Joe v.d. Gremlins Moeder: Essie Rirori

Foto's Jetje

 

e--------------------g

 

Tinkerbell van de Schaapskooi (Vlinder)

30-10-2012 Blauw
Vlinder

Ik heb deze super lieve, mooi en aanhankelijke Vlinder van Ingrid over mogen nemen. De mama van Vlinder is overigens lang geleden naar mij genoemd. De oma van Vlinder is Trijntje Suave Op Acht welke op 14-05-2008 bij mij geboren is. Het is leuk om bij een herstart toch je eigen lijnen weer terug te zien.
Vlinder was al gauw gewend bij ons in huis maar in het begin kon Lente wat vervelend tegen haar doen. Vlinder is de baas van mijn schoot en Lente van mijn voeten. Jetje dribbelt er een beetje tussendoor en vindt eigenlijk alles wel goed.
Dank je wel Ing voor dit ontzettend lieve meisje!

 

Vader: Adonis Line Hugo Moeder: Claud Loetje van de Schaapskooi

Foto's Vlinder

 

e--------------------g