E v e n  V o o r s t e l l e n . . .

Ik ben Claudia, 35 jaar, trotse moeder van Sam en heb in 2004 Dirk leren kennen en was direct besmet met het Brittenvirus.

Ik ben er bij het eerste B nestje in 2004 bijgekomen, dus heb gelukkig niet veel gemist wat de Britjes betreft. Heb al heel veel vreugde, maar ook een hoop ellende met de volwassen Britten en kittens meegemaakt. Toch weet je de minder leuke dingen een plekje te geven, en maakt de liefde die je iedere dag van ze krijgt alles weer goed. Ik zou geen moment meer zonder mijn "kindjes" kunnen. Het is en blijft een geweldig leuke hobby. Je blijft plannen maken, en puzzelen wat de beste combi van poes en kater zou zijn. Je houdt er leuke contacten aan over met de nieuwe eigenaren van de kittens, en geniet van de foto's en filmpjes die we toegestuurd krijgen.

Naast mijn Britjes werk ik nog als
verzorgende IG in een verpleeghuis, ben ik pedicure en moeder :-)Hoi, ik ben Sam en ben 11 jaar jong.

Ik word elke dag wakker en speel altijd als eerste met de katten want ik krijg de deur bijna nooit open als ik naar binnen wil want ze zitten met z'n allen bij de deur te wachten op ons. Ik kan de kans om gezellig met de katten te kroelen dan ook natuurlijk niet voorbij laten gaan.
Ik vind het ook jammer als de kittens weggaan net op het moment dat je er zo gehecht aan bent, maar ik vind het natuurlijk ook leuk om mensen enthousiast te zien en blij maken met een nieuw kitten.
Ik mag er tenminste de eerste 13 weken lekker van genieten ;-)

Groetjes Sam