" O p   A c h t " - j e s

Hieronder kunt u verhalen lezen die wij hebben mogen ontvangen van kattenvrienden die eigenaar zijn geworden van een Cattery "Op Acht" kitten.

Hallo Claudia en Dirk, 

Bedankt voor jullie te gekke kaart met lieve wensen.

Jullie waren benieuwd naar Jerry, nou wij zijn vol lof over ons super manneke.

Hij is lief, gezond, inmiddels flink, knap, trouw, verschrikkelijk nieuwsgierig en af en toe erg ondeugend, kortom een fantastisch maatje waar we erg gelukkig mee zijn.

Op de foto's kunnen jullie wel zien dat hij inderdaad lui begint te worden en behoorlijk is uitgedijd. Hij eet toch niet uitzonderlijk veel en volgens onze dierenarts is hij kern gezond, misschien een trage stofwisseling, was zijn uitleg.

Op jullie site, die we regelmatig bezoeken om op de hoogte te blijven, zien we dat het bij jullie ook bruist van het kattenleven, hartstikke gaaf.

 Wij wensen jullie dan ook hele sfeervolle Kerstdagen vol warmte en een grandioos 2010.

Vele groetjes van Hetty en Harrie,

en een dikke knuffel van Jerry.

Hieronder foto's van Jerry, anno 2009!!!

Hoi Allemaal,

Ik ben nu alweer bijna negen maanden oud. Wat gaat de tijd toch snel!

Ik weet het allemaal nog zo goed, met mijn broertjes en zusje rondhobbelen bij Dirk en Claudia. Geknuffeld worden door de kids, heerlijk!
Maar toen... Ik was drie maanden en ging verhuizen!

Helemaal met Peter en Lian mee naar Limburg.. De eerste dagen ben ik flink op onderzoek uitgegaan, maar ik voelde me al heel snel thuis! Mijn nieuwe baasjes waren erg lief voor me, ik mocht lekker mee naar boven slapen op het grote bed, een mooie grote krabpaal waar ik helemaal op het topje kon liggen zodat ik alles mooi kon overzien. Ondertussen slaap ik helaas niet meer gezellig in bed, ik vond het veel gezelliger als mijn baasjes wakker waren, maar die hadden toch echt wel behoefte aan wat slaap.. hihi! Nu heb ik beneden een heel fijn mandje gekregen en lig ik daar mijn slaapjes te doen, ook fijn.

Elke keer als er bezoek komt sta ik vooraan, vind het heerlijk al die aandacht! Maar ik zorg er ook wel voor dat ik die dan krijg!
Maar ook lekker met mijn baasjes op de bank liggen vind ik fijn. Waar hun zijn ben ik ook, ik wil niks missen! Daarom zit ik ook vaak voor het raam naar buiten te kijken, er valt zoveel te zien.

Toen was er die dag dat ik mee moest naar mijn baasje’s werk. Ze gaven me een prikje, ik voelde het wel maar ik deed heel stoer. Toen ik weer wakker werd was ik een beetje duf, en het lopen ging niet zo snel. Uiteindelijk kwam ik erachter wat er was gebeurt. Mijn balletjes waren weg!! Huh?..

Ondertussen ben ik al een heel stuk groter geworden en doe ik mijn naam eer aan!

Ik ben ook al een paar keer buiten geweest, wat is dat leuk zeg! Alleen ik mag alleen maar in de tuin, mijn baasje willen niet dat ik verder weg ga. Maar ik vind het wel prima hoor, als het zonnetje schijnt ga ik daar lekker in liggen, misschien wordt ik nog een beetje bruiner...

Mijn baasje maken zowat iedere dag wel wat foto’s van me zodat jullie kunnen zien hoe stoer en mooi ik ben geworden. Zwijmel er maar lekker bij weg..

 

Heel veel liefs Bink  (allias: Sayid Jarrah “Op Acht”)

Hallo Dirk & Claudia,

 Wij wensen jullie gezellige feestdagen en een gelukkig en gezond 2010!

Uiteraard ook namens Verona Velvet en Westmoreland!

Verona is inmiddels bijna net zo ondeugend als Westmoreland. Het gaat heel erg goed met haar. Ze is gewoon ontzettend lief.

Westmoreland is nog steeds een echte klootzak! Wat een heerlijke opportunist. Als hij iets in zijn hoofd heeft, zal het ook gebeuren! (heb ik zelf ook last van dus wel begrip voor). Hij is ook heel erg lief hoor.

Nu met de sneeuw, blijkt vooral Westmoreland een echte vagebond. Hij vindt het geweldig om heel hard door de sneeuw te rennen en dan hard af te remmen en verder te glijen, ook Gijs' glijbaan wordt daarvoor gebruikt. Hij rollebolt door de sneeuw en hapt er in! Hij zou niet misstaan op de wintersport.

Gijs is nog steeds helemaal weg van allebei de katten. Het eerste wat hij doet als hij wakker wordt is om ze beiden lekker te knuffelen. Ook als hij binnenkomt of naar bed gaat gebeurt dat telkens. Op de vraag wie hij het liefst vindt komen "Luigi" en "Maki" hoog op de ranglijst voor. Wij moeten ons best doen om daarboven te eindigen…..

Hierbij een paar foto's van Westmoreland in de sneeuw en 1-tje van Velvet (die vindt het snel te koud en komt liever lekker binnen rondspoken).

Hartelijke groeten,

Rene, Myriam en Gijs-Jelmer

Hieronder foto's van Verona & Westmoreland Op Acht anno 2009!!!

Verona

Westmoreland

Hallo lieve Claudia en Dirk!

 

Hier een klein verhaaltje over mij op mijn nieuwe stekkie.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik opeens naar een nieuw huisje vertrok. Ik dacht dat ik bij jullie mocht blijven in Eindhoven maar het liep allemaal even anders.

Hier in Oss heb ik het prima naar mijn zin. De eerste weken mocht ik alleen beneden blijven omdat ze bang waren dat ik anders boven onder het bed ging zitten. Pffff, je denkt toch zeker niet dat ik alleen in een hoekje ga zitten! Nee, waar de baasjes zijn ben ik. Ik loop ze gewoon gezellig overal achterna. Als ze beneden zijn ben ik daar ook. 

Als ze boven zijn ben ik daar ook en als ze bijvoorbeeld in bad zitten....dan ben ik daar ook!

De eerste paar weken moest ik ook helemaal alleen slapen beneden met de deur dicht! Nou ja! Ik heb toen goed van me laten horen door te krabben en te springen aan de deur. Daar word je wel wakker van he?

Nu mag ik lekker tussen de baasjes in slapen op het bed. Heerlijk.......

Met die kleine man kan ik het ook heel erg goed vinden. Hij kan zo lekker knuffelen. Ook vind ik het leuk om met hem te spelen. Hij heeft zo'n laserlampje, lachen joh! Ik heb die stip alleen nog steeds niet gevangen, hmmmmm...

Ook heb ik hier een nieuwe naam gekregen, Ronaldo vonden ze toch niet zo geschikt denk ik. Dat maakt mij niets uit want ik luister toch niet als ze me roepen. Nu roepen ze vaak Japie maar ook daar luister ik niet naar laat staan dat ik dan kom, ik ben toch geen hondje.

 

Zoals je ziet krijg ik hier ook genoeg te eten. Alleen maar brokjes dat wel maar als ik de kans krijg eet ik van tafel mee maar dat mag eigenlijk niet.

Ook vond ik de planten eerst erg interessant. Maar steeds als ik ervan probeer te eten dan gaat het opeens regenen, raar zeg!

 

Nou doe al mijn vriendjes en vriendinnetjes de groeten en kom me als jullie het leuk maar eens opzoeken, dat zou ik leuk vinden.

 

Een dikke knuffel van Jaap-Ronaldo.

Hoi Dirk en Claudia!

Hier een mailtje van Blue, ik ben wel erg lui vandaag maar wilde jullie nog wel even een mailtje sturen want ik vond jullie kaart zo lief! Jullie natuurlijk ook de beste wensen voor het nieuwe jaar! Ik heb het nog steeds erg naar me zin bij Ruud en Kiona. Ik vind het nog steeds erg leuk om kattekwaad uit te halen en laat mijn baasjes soms erg lachen om mijn geweldige stunts.

Zodra de camera gepakt wordt vindt ik het ook heerlijk om me even van de beste kant te laten zien.    

 

Pas hebben Ruud en Kiona ook hun nieuwe tuin opgeknapt en als het dan lekker weer is en hun zitten buiten dan mag ik ook naar buiten (ze zijn stiekem bang dat ik wegloop, dit doe ik natuurlijk niet maar soms doe ik net alsof en dan schrikken ze hihi)

Ook hebben ze een vijver en daar zwemmen vissen in, dat zijn echt stomme beesten joh!!! En dan hebben ze een brug gemaakt en dat is dan mijn catwalk

  Voor de rest heb ik het nog steeds reuze naar mijn zin in mijn nieuwe huis. Ik zal nu nog even wat meer mooie foto’s van mijzelf hierbij plakken dan kunnen jullie goed zien dat ik een echte dame ben geworden.

Dikke knuffel,

Blue

En de groetjes van Kiona en Ruud

 
© Quicksilver alias "Guusje" "Op Acht"


Hoi Hoi
 
Hier ben ik weer...
Ik woon al een tijdje in Rotterdam bij Ernst, Moniek en Cor.
Cor is ook een britse korthaar en samen hebben we het erg naar onze zin.
In November 2007 ben ik verhuisd en moest ik papa Gigi en mama Wanoes verlaten.
Ook mijn lieve baasjes Claudia en Dirk...
Maar gelukkig zijn Ernst en Moniek ook erg lief.
 
Wanneer er visite is ben ik zeer populair, en iedereen vind me leuk.
Ik doe daar dan ook zeer goed me best voor, want het valt niet mee op tegen
Cor op te moeten boksen.
Die is namelijk al populair bij iedereen...
Maar ik kom ook goed in de buurt, ik zorg er gewoon voor dat ze me altijd zien.
Door bijvoorbeeld tussen de voeten te gaan liggen of met ze mee te lopen waar dan ook heen.
Makkie... zo zien ze me wel.
 
Bij de zus van Moniek ben ik zelfs zo populair dat ze me willen ontvoeren, en dat ze op me past wanner Ernst en Moniek op vakantie zijn. Ze wil nu zelfs ook een britse korthaar bij jullie, het liefste een bruine.
Maar ik heb al gezegd dat die erg gewild zijn... Maar wie weet... Ik hoorde van Moniek dat Indy eindelijk zwanger is...
 
Overdag ben ik soms wat lui, en lig ik graag in mijn krabpaal.
En als dan Ernst of Moniek de schuifpui open zet, zit ik graag op mijn rieten mand naar buiten te kijken!
Heerlijk, om zo alles een te bekijken.
 
Ik heb weer wat nieuwe foto's van me laten maken...
Dus die heeft mijn baasje voor me op de mail gezet.
Deze vond ik wel erg leuk, en ze zijn recent gemaakt.
Vind je me niet al erg groot?
Lijk ik op mijn papa?
Want dat ik wel een beetje mijn doel!!
 
Tot gauw!
Een lieve krabbel en kroel van Guus, en ook van mijn maatje Cor natuurlijk

 


© Ivo Balou "Op Acht"


Hallo!

Ik ben Ivo Balou op Acht en ik ben geboren op 1 augustus 2006.
Wist je wel dat ik binnenkort oom word? Ja, echt waar, want ik ben een broertje van Indy op Acht! En Indy is uit logeren geweest bij Gigi en toen…… Nou ja, hoe dát precies gegaan is, dat weet ik allemaal niet hoor, want ik ben al naar de dierenarts geweest toen ik zes maanden was, dus ik heb nooit mogen oefenen. Dat vind ik niet zo erg, want ik weet niet wat ik mis, snap je wel?

Ik woon al zo lang als ik me eigenlijk kan herinneren in Almere bij mijn baasjes. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik woon hier niet alleen, hoor! Er lopen hier nog twee huisdieren rond die er net zo uitzien als ik, alleen dan in een andere kleur. Ik vind ze wel lief, want we kunnen lekker met elkaar stoeien. We hebben een grote krabpaal en ik vind eigenlijk dat ik daar de baas over ben. Dus iedereen die er in wil klimmen, krijgt met mij te maken. Maar ze zijn toch snel, joh, ik krijg ze nooit te pakken!

Verder spelen we heel graag buiten met zijn allen. Dan moeten we wel eerst een halsbandje om. Daar staat mijn naam op en ook dat ik gechipt ben. Want het vrouwtje wil geloof ik niet zo graag dat we buiten op straat lopen, dan zouden we alleen maar verdwalen zegt ze. Of meegenomen door iemand anders. Nou, dat wil ik echt niet! Ik loop altijd eerst even weg als het vrouwtje mij mijn bandje om wil doen. Dat is goed voor haar, een beetje beweging. Soms maak ik het vrouwtje expres een beetje zenuwachtig, want dan ga ik heel lang verlangend naar boven zitten kijken, naar de schutting. Dan denkt ze dat ik mijn ontsnapping zit te plannen. Maar ik snap heus wel dat ik daar toch niet overheen kom, want het vrouwtje heeft er allemaal gaas op gemaakt. Nou, dat ziet er zo ingewikkeld uit, ik begin er maar niet eens aan. En in de tuin spelen is wel zo veilig, want dan kan ik meteen heel hard naar binnen hollen als ik harde geluiden hoor (ik hou niet zo van een elektrische maaimachine).

Ik hou wel heel erg van slapen. Lekker op mijn kussentje en dan zoveel mogelijk opgerold, met mijn voorpootjes over mijn neusje. Op schoot wil ik niet, maar ik vind het wel heel gezellig om naast het vrouwtje op de bank te liggen. Even, hè, niet te lang, je moet ze wel gretig houden. Optillen mag wel, maar alleen als ik dat ook wil. Ik ben gek op speelgoedmuisjes en kleine dingetjes waarmee ik kan spelen.

Mijn jongste baasje heeft een mooie etui voor school en als die op tafel ligt, ga ik altijd een potlood of een gummetje stelen. En als hij niet op tafel ligt, dan haal ik hem toch gewoon zelf even uit haar schooltas?

Ik hou ook van lekker eten. Het is hier wel een beetje saai, we krijgen alleen maar brokjes. Maar de dierenarts vindt onze tanden altijd zo mooi, dus het vrouwtje zegt dat harde brokjes beter voor ons zijn. Op zondag krijgen we een lekker blikje, daar staan we met zijn drieën voor in de rij. Alles gaat op, het is zo lekker, ik moet altijd een beetje miauwen als ik het niet snel genoeg krijg.

Nou, dit was het weer, ik moet me nodig even wassen en dan ga ik me installeren voor een grote middagslaap.


Balou© Sjors Hummer "Op Acht"

Hallo iedereen,

 

Mijn naam is (Sjors) Hummer en ben op 14-11-2007 ter wereld
gekomen bij Cattery "Op Acht" te Eindhoven.

Nu woon ik in Schiedam bij mijn lieve baasjes Jeroen en Stephanie.

Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin, houd erg van spelen en van kroelen.

Mijn baasjes houden elke keer hun hart vast als ik op de weegschaal moet gaan staan, ik weeg namelijk nu al 3,9 kilo en ben nog niet eens een half jaar jong, jaja ik word echt een superkater.

Ik wil nogmaals Dirk en Claud bedanken voor mijn leuke tijd  en een kopje voor mijn moeder Dito en al mijn vriendjes en vriendinnetjes.

Liefs Hummer
 

Guusje "Op Acht"

Severus Gustav "Op Acht" - De eerste dagen bij zijn nieuwe personeel

 

Hallo, ik ben Guusje en sinds 7 februari woon ik bij Jeroen en Judith in
Geldrop.

Het was moeilijk om mijn mama en vertrouwd huisje te verlaten.
Zeker toen bleek dat ik mijn nieuwe huis moest delen met Juultje. Hij is een
lilac kater en een paar maanden ouder dan ik. In het begin waren we niet zo
aardig tegen elkaar.

Nadat we allebei onze mannelijkheid in de strijd hebben
gegooid, besloten we om vriendjes te worden. Nu doen we alles samen. We
spelen veel, soms gaat dit hard tegen hard zoals je van echte jongens mag
verwachten. Daarna gaan we samen een hapje eten en elkaar wassen om
vervolgens een dutje te gaan doen.

Jeroen en Judith zijn heel lief, ze geven

ons veel aandacht dus probeer ik hen ook aandacht te geven. Soms ben ik daar
nog iets te ongeduldig voor maar dat vinden ze niet erg.

Ik heb het hier dus
prima naar mijn zin! Ik wil mama en haar baasjes nog een keer bedanken dat
ze voor mij zo goed hebben gezorgd!

Knuffel Guusje.

Ook namens ons bedankt voor de goede zorgen, je kunt echt merken dat Guusje
heel sociaal is en daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee!

En tot de volgende keer!


Groetjes Jeroen & Judith
Knuffel van Juultje en Guusje

Porsche "Op Acht"

Klik hier voor meer foto's

 

 

Lieve Dirk en Claudia en de kinderen,


Ik woon nu al eventjes bij mijn nieuwe gezinnetje. Ik heb het heel erg naar mijn zin hier.

Ik word elke dag verwend met allemaal lekker eten en ik heb heel veel speelgoed. Het meisje wat hier woont vind mij heel lief en wil graag met me spelen.

Maar ik vind het leuker om met de grote kater Boris te spelen. Hij kan lekker gek doen en we rennen de hele dag achter elkaar aan. Stoeien doe ik ook met hem, maar hij doet voorzichtig met me hoor, hij weet dat hij veel sterker is als ik. Hij wast mijn kop ook elke dag, net als mama deed, dus dat wordt goed bijgehouden. Ik denk wel eens dat ik dan bij mama ben want dan wil ik bij hem drinken. Maar dat gaat natuurlijk niet.

Mijn nieuwe vrouwtje vind ik ook lief, ze wil altijd met me knuffelen maar ja, daar heb ik geen tijd voor hoor, er is hier zoveel te spelen! Ik gedraag me wel hoor, het nieuwe baasje zegt dat ik heel lief ben en me netjes gedraag. Ze vinden dat ik zo goed ben opgevoed.

De bruine poes Melody vind ik ook erg lief, ik denk dat ze een lieve mama is voor haar kindjes.

Ome Ricardo is een gekke kater, hij vind me ook lief maar wil alleen maar naar me kijken en niet met me spelen, gek he?

De oude omapoes Angel vind me wel aardig maar die is zo stokoud dat ze de bank niet meer afkomt. Ik vind dat maar een gek beest hoor! Maar ja, ze heeft wel dezelfde kleur als ik. Leuk he?
 

Nou, nu ga ik weer even verder spelen hoor!
Tot de volgende keer
 

Dikke kopjes,
Kayleigh.

 

Hallo Dirk en Claudia,

 

22 november 2006: Eindelijk mochten we onze ‘Kane’ ophalen. Kane kreeg een superknuffel van Claudia en net voordat hij de reismand inging werd hij nog even bij moeder Ginny gehouden die Kane een hartverscheurende likbeurt gaf, alsof ze aanvoelde dat hij wegging. Ik had Daphne en Dion erop voorbereid dat de 2-uur durende reis voor Kane geen prettige ervaring zou worden en dat hij thuis misschien de eerste paar dagen niets van ons zou willen weten.

 Nouw, niets van dat alles!!!!!

 Na 2 minuten in de auto geprotesteerd te hebben gaf hij zich over aan de strelende vingers van Daphne en heeft 2 uur geen kick gegeven! Thuisgekomen hebben we hem rustig uit zijn reismand laten komen, even naar de kattenbak geleid, die gelijk werd ingewijd. Na een flinke inspectieronde sprong hij bij ons op de bank en liet duidelijk merken dat ons huis en de bewoners goedgekeurd werden door flinke knuffels en likjes.

 Alles gaat voorspoedig!!!!  ‘Wat istie toch lief hè’, is een zin die hier meerdere keren per dag geroepen word. Zit op schoot rechtop mee te kijken op computerscherm en houd vooral de muis op het scherm goed in de gaten. Hij is lief, aanhankelijk, ondeugend maar toch voorzichtig! Leren stoelen zien er nog als nieuw uit en aan de stof van de bank is nog steeds niet te zien dat er een kat in the house is, terwijl ze toch goed gebruikt worden als slaapplek. Hij weet precies wat hij wel en niet mag en is zindelijk. Katenhaters gaan met een ander gevoel over katten hier vandaan en kattenliefhebbers hebben nog nooit zo’n lieve, leuke en mooie kat gezien. Kortom: WE HEBBEN EEN SUPERKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wat ik er nog bij wil zeggen dat ik sterk geloof dat dat mede komt door de basis die er gelegd is bij jullie. Dus mijn keuze en mijn gevoel om via jullie een brits korthaar te kopen is een hele goede geweest. Dus nogmaals THNXX voor de goede zorgen en ik wens jullie het allerbeste.

 Ik zal jullie af en toe foto’s blijven sturen van Kane en op de hoogte houden hoe het verder gaat. En mochten jullie eens in Enschede komen, aarzel niet om een kijkje te komen nemen. Koffie staat dan klaar!

 Knuffels en groeten van Kane, Gerrie, Daphne en Dion

 

Hallo,

 

Ik ben Claud op Acht (roepnaam Sarah – op z’n Engels) geboren op 28 augustus 2004 in Cattery “Op Acht”.  Mijn moeder is British Eyes Ginny (roepnaam Ginny) en vader Juno-Justin from Roma’s Choice (roepnaam Paddy).  Ik was van een nestje van 4 kittens maar in de 3e week – ondanks de goede zorgen van Dirk en Claudia - is mijn  broertje Coco overleden. Gelukkig had ik Casper en Cotton nog om mee te spelen.  

Na een aantal weken maakte ik kennis met mijn nieuwe bazen – Jos en Cisca.  Ik vond het wel prima als ze maar niet te lang bleven zodat ik verder kon spelen met de andere kittens.  Toen ik (bijna) 3 maanden oud was – op de verjaardag van mijn nieuwe baas Jos – werd ik in een mand gestopt en meegenomen door de nieuwe mensen.  Dit vond ik niet leuk – vooral die autorit – vrouwtje’s handen waren helemaal onder de krassen van mij.  Toen kwamen we in een vreemd huis – met andere geuren – en……………… andere katten!!  Ze bekeken mij op een afstand en het duurde een aantal dagen voordat wij kennis maakte met elkaar – ik bleef lekker bij mijn nieuwe vrouwtje in de buurt, dat was een beetje vertrouwd!!  Ik mocht zelfs bij haar in bed slapen – nou dat heb ik goed onthouden, dat doe ik nog steeds!!!  

Het bleek dat er 4 katten waren in mijn nieuwe thuis.  Dimi – een 13-jarige grijze Pers, Annie – een

9-jarige witte half-pers, Paul – een 8 jarige zwarte half-pers en last, but not least……… mijn nieuwe vriendinnetje Cara – een 8 jarige zwarte half-pers.  Cara speelde eerst met mij – nadat wij elkaar grondig hadden besnuffeld.  Elke dag vliegen wij door de kamer – over de banken – over de tafels om te eindigen aan de bovenkant van de grote krabpaal die aan het eind van de kamer staat.  Hartstikke leuk maar het probleem met een oudere vriendin is dat zij meer slaapt als ik.  Ik moet haar regelmatig wakker schudden om te spelen.  Paul speelt ook wel ‘ns en als ik wil kroelen ga ik bij Annie liggen – zij lijkt een beetje op mijn moeder!!  Dimi gaat z’n eigen gang – een norse oude meneer die met niemand contact wenst te hebben.  Nou ook goed hoor – ik heb genoeg afleiding!!  

Mijn dag is goed gevuld.  Als vrouwtje thuis is sjok ik achter haar aan.  Vooral als ze staat te strijken en ik stiekem op de warme gestreken was ga liggen is hartstikke lekker!!  Soms is vrouwtje s’ochtends lui en moet ik haar wakker maken – dan tik ik met mijn poot op haar gezicht totdat ze wakker wordt  – etenstijd!!!!!!!!!!!!  Dan gaat ze met mij naar beneden en geeft ze mij vers water en harde brokken.  Soms moet vrouwtje weg om te werken, dan ga ik de andere katten pesten. 

  Mijn liefste speelgoed is een prop stevig papier.  Daar kan ik de hele dag mee rond sjouwen en spelen.  Ook speel ik graag met een kunststof kerstbal met een lintje eraan.  Deze sla ik door het hele huis heen en soms pak ik het lintje in mijn bek en sjouw met de kerstbal overal naar toe.  Er is wel gewone kattenspeelgoed maar dat is saai – zo’n prop papier en een kerstbal is toch veel leuker??

Ik ben niet zo kapot van de stofzuiger  - in het begin was ik echt bang – tegenwoordig blijf ik uit de buurt. 
 
Kleine kinderen moet ik ook niets van hebben – wat maken die een lawaai!!  Pas geleden kwamen de jonge neefjes van vrouwtje, ik ben in de kast geglipt zodat zij mij niet konden vinden.  Het probleem was dat vrouwtje mij naderhand een hele tijd moest zoeken en pas toen ik door had dat de luidruchtige monsters waren vertrokken kwam ik uit mijn schuilplaats. 
 
Toen werd ik lekker geknuffeld door vrouwtje, dus alles was weer goed!!!!!!!!!

  Al met al heb ik het erg naar mijn zin in mijn nieuwe thuis.  Ik heb het ook ontzettend naar m’n zin gehad bij Dirk en Claudia en vrouwtje heeft mij beloofd dat over een paar jaar wij een vriendje of vriendinnetje voor mij gaan halen bij hen.  Eerst moeten de andere katten lekker oud worden en als zij er niet meer zijn dan gaan wij naar Eindhoven!!!  Tot dan!!

  Veel liefs,

Sarah

 

Hoi Dirk en Claud,  

Met Delano gaat het prima, hij groeit als kool is superlief maar begint nu wel een beetje de lente in de bol te krijgen... 

Toen het vorige week een beetje redelijk weer was ben ik met hem in de tuin geweest (durfde hij niet want is (was) bang voor vogels!!!). Meneer springt dus na een tijdje een boom in en kwam er toen achter dat hij er niet meer uit durfde...
Hij heeft er over nagedacht want was gisteren aan het trainen en heeft de smaak te pakken.
 

Groetjes,

Jacqueline en Delano

 

Fred Bino & Hugo Dandy "Op Acht"

Hans en Charlotte uit Eindhoven

Foto-site Bino & Dandy "Op Acht"

 

Mr. Bojangles (Eny) "Op Acht"

Okke Hendriksen uit Eindhoven

Foto-site Mr. Bojangles "Op Acht"

 

Astor (Simba) "Op Acht"
Fam. Minkes uit
Woerden 

Heavy Diesel "Op Acht"Julius "Op Acht"

Heavy Diesel "Op Acht" & Julius "Op Acht"
Dirk en Leon10 uit Ottersum

Foto-site Diesel & Julius "Op Acht"