Onze Poezen

Lente Hoedy’s Angels

Geboortedatum: 06-06-2013
Kleur: Blauw / Wit Bicolour

Lente Hoedy’s Angels

Lente is een ontzettende beauty met een enorm lief en zacht karakter. Vanaf dag 1 wisten we al dat Lente een schitterende Brit zou worden. Lente is onze eerste bicolour-brit wat voor ons een leuke uitdaging is. Lente heeft verschillende plekjes in huis die haar bevallen, maar ’s avonds op de bank is toch echt haar lievelingsplek! Iedere 2 minuten herinnert ze me er weer even aan dat ik haar moet aaien, ze tikt dan zachtjes met haar pootje tegen m’n arm 😉 Zó schattig…

Vader: Atlantis Vincenzo van Mijjen’s
Moeder: Loulou Hoedy’s Angels


Jetje Rirori

Geboortedatum: 30-04-2017
Kleur: Blauw

Jetje Rirori

Na de wederkomst van Lente hebben we besloten nog een meisje in huis te nemen. Dát meisje is onze Jetje waar we elke dag volop van genieten. Ze is een prachtig type Brit met een ontzettend goed karakter. Jetjes overgrootoma is onze Gina op Acht welke op 07-10-2011 bij mij is geboren.
Rich & Roziet, heel erg bedankt voor dit lieve meisje.

Vader: Lucky Joe v.d. Gremlins
Moeder: Essie Rirori


Tinkerbell van de Schaapskooi

Geboortedatum: 30-10-2012
Kleur: Blauw

Tinkerbell van de Schaapskooi

Ik heb deze super lieve, mooi en aanhankelijke (Tinkerbell) Vlinder van Ingrid over mogen nemen. De mama van Vlinder is overigens lang geleden naar mij genoemd. De oma van Vlinder is Trijntje Suave Op Acht welke op 14-05-2008 bij mij geboren is. Het is leuk om bij een herstart toch je eigen lijnen weer terug te zien.
Vlinder was al gauw gewend bij ons in huis maar in het begin kon Lente wat vervelend tegen haar doen. Vlinder is de baas van mijn schoot en Lente van mijn voeten. Jetje dribbelt er een beetje tussendoor en vindt eigenlijk alles wel goed.
Dank je wel Ing voor dit ontzettend lieve meisje!

Vader: Adonis Line Hugo
Moeder: Claud Loetje van de Schaapskooi


Emma Op Acht

Geboortedatum: 17-03-2018
Kleur: Lilac

Emma Op Acht

Emma is onze jongste telg in huis, het lilac meisje welke hier in de cattery geboren is waar wij ontzettend blij mee zijn. Haar vacht is super mooi, haar ogen al mooi gekleurd maar vooral haar karakter is geweldig goed.
Haar motortje gaat al aan zodra je naar ze kijkt, iedere avond zoekt ze je op op de bank en kruipt ze in het kuiltje van je benen om lekker samen een filmpje te kijken.
Lieve Emma, we genieten van jou en hopen in de toekomst mooie kindjes van jou te verwelkomen.

Vader: Sky aus dem Hause Moogs
Moeder: Tinkerbell v/d Schaapskooi