Dit zijn wij

Ik ben Claudia, 36 jaar, trotse moeder van Sam en heb in 2004 mijn man leren kennen en was direct besmet met het Brittenvirus. Na het overlijden van mijn man op 5 januari 2017 heb ik besloten deze hobby voort te zetten met onze prachtige zoon en Brittenliefhebber, Sam.
Ik ben er bij het eerste B nestje in 2004 bijgekomen, dus heb gelukkig niet veel gemist wat de Britjes betreft. Heb al heel veel vreugde, maar ook een hoop ellende met de volwassen Britten en kittens meegemaakt. Toch weet je de minder leuke dingen een plekje te geven, en maakt de liefde die je iedere dag van ze krijgt veel goed. Ik zou geen moment meer zonder mijn schatjes kunnen. Het is en blijft een geweldig leuke hobby. Je blijft plannen maken, en puzzelen wat de beste combi van poes en kater zou zijn. Je houdt er leuke contacten aan over met de nieuwe eigenaren van de kittens, en geniet van de foto’s en filmpjes die we toegestuurd krijgen.
Naast mijn Britjes werk ik nog als verzorgende IG in de ouderenzorg.


Hoi, ik ben Sam en ben 12 jaar jong.
Ik word elke dag wakker en speel dan altijd als eerste met de katten en onze hond ‘Zusje’ want ik krijg de deur bijna nooit open als ik naar binnen wil want ze zitten met z’n allen bij de deur te wachten op ons. Ik kan de kans om gezellig met de katten te kroelen dan ook natuurlijk niet voorbij laten gaan.
Ik vind het ook jammer als de kittens weggaan net op het moment dat je er zo gehecht aan bent, maar ik vind het natuurlijk ook leuk om mensen enthousiast te zien en blij maken met een nieuw kitten.
Ik mag er tenminste de eerste 13 weken lekker van genieten 😉
Groetjes Sam.


Hai, ik ben Zusje en ben op 20 juni 2018 geboren in Best. Ik ben een kruising tussen een Heidewachtel en een Friese Stabij…. zeggen ze.
Ik ben gek op poezen, of ze net zo gek op mij zijn als ik op hun betwijfel ik helaas. Ik ren achter ze aan omdat ik gezellig wil spelen maar ergens doe ik iets verkeerd. Ze rennen zó hard voor me weg en kunnen heel hoog springen. Ik probeer hen dan na te doen, maar ben toch wat lomper op dat gebied. Ik vind het super gezellig bij Claud, Sam en de poezen en ben heel benieuwd wat kittens zijn, vrouwtje heeft het er steeds over maar ik snap er nog niks van. Ben benieuwd…..
Woef….!