Herplaatsing

Emma Op Acht gaat met pensioen….

Onze allerliefste Emma, geboren bij ons in de cattery en mama van hele mooie baby’s, mag met pensioen.
Emma is een super lieve lilac Brit en een geweldige mama voor haar baby’s.
Ik heb besloten Emma te laten steriliseren omdat Emma tijdens de zoogperiode de hiërarchie binnen de groep enorm kan verstoren. Dit is alleen op de momenten dat ze kittens rond heeft lopen, maar iedereen moet dan op z’n tenen lopen voor Emma.
Britjes fokken is voor mij een hobby en dat moet ook zo blijven.
Emma kan best nog een nestje kittens krijgen maar ik doe haar en mijn andere schatjes er geen plezier mee als ze opgefokt door het huis loopt en steeds op de loer moet liggen.
Emma hoeft niet perse te verhuizen. Komt er geen geweldige kandidaat voorbij, blijft Emma lekker bij ons, want Emma is een ontzettend grote schattebout, zeer sociaal en zoekt je heel de dag op om te kroelen. Naar mensen toe is Emma nooit vervelend geweest (behalve als je haar in haar zij kriebelt, dat kietelt haar en zal ze je even waarschuwen, en dat mag…)
Emma moppert nooit, is altijd tevreden en nog steeds in voor een gezellig spelletje.

Ik heb Emma bij mij laten steriliseren omdat ik niet wil dat ze in een eventueel nieuw huisje meteen een operatie met nazorg moet ondergaan.

Het herplaatsen van onze Emma heeft absoluut geen haast. Ze loopt lekker mee met de rest maar mocht je denken het beste huisje voor Emma te kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op. Qua gezondheid heeft Emma geen bijzonderheden.
Ze is met regelmaat getest op HCM (De erfelijke hartaandoening) en is negatief bevonden op PKD (erfelijke nieraandoening).
Ik zoek voor Emma een huisje waar geen kleine kinderen en/of andere huisdieren zijn. Emma houdt van rust en ik vermoed dat ze geen confrontaties meer met andere huisdieren wil.

Het doet me verdriet als ik eraan denk dat Emma gaat verhuizen, maar als ik britjes wil blijven fokken kan ik helaas niet elke mama houden en zal ik af en toe een britje moeten herplaatsen. Daarom zoek ik voor Emma het allerbeste en blijvende huisje. Zo lang zich dit niet voordoet blijft ze lekker bij ons.

Lieve groetjes Claud & Sam

————————————————————————–

Soms komt het voor dat mensen een nieuw huisje zoeken voor hun Britje, dit wordt een “herplaatser” genoemd. Zo’n herplaatsing kan diverse redenen hebben.
Allergie, echtscheiding, ziekte of door omstandigheden te weinig tijd hebben voor je lieverd….

Mocht U heel graag een Britskorthaar in huis willen maar het liefst geen kitten, dan is dit wellicht een goede optie voor U.

U mag mij altijd een mailtje sturen als U op zoek bent naar een iets oudere Brit, zodra ik dan een Brit weet die een nieuw gouden mandje zoekt, kan ik U in contact brengen met de eigenaar/eigenaresse.