Poezen

Jetje Rirori

Geboortedatum: 30-04-2017
Kleur: Blauw
PKD: Negatief
Laatste HCM: 14-04-2022

Onze lieve Jetje, ons blije opgewekte dartele meisje waar we elke dag volop van genieten. Ze is een prachtig type Brit met een ontzettend goed karakter. Jetjes overgrootoma is onze Gina op Acht welke op 07-10-2011 bij mij in de cattery is geboren. Fijn om mijn eigen lijn weer terug in huis te hebben, nu kan ik verder waar ik gebleven was. Jetje is een prachtige aanwinst voor mijn cattery. Het is een geweldige mama voor haar kleintjes!
Rich & Roziet, heel erg bedankt voor dit lieve meisje.

Vader: Lucky Joe v.d. Gremlins
Moeder: Essie Rirori


Emma Op Acht

Geboortedatum: 17-03-2018
Kleur: Lilac
PKD: Negatief
Laatste HCM: 14-04-2022

Emma is ons lilac meisje welke hier in de cattery geboren is waar wij ontzettend blij mee zijn. Haar vacht is super mooi, haar ogen mooi gekleurd maar vooral haar karakter is geweldig goed.
Haar motortje gaat al aan zodra je naar ze kijkt, iedere avond zoekt ze je op op de bank en kruipt ze in het kuiltje van je benen om lekker samen een filmpje te kijken.
Lieve Emma, we genieten van jou en hopen mooie kindjes van jou te verwelkomen.

Vader: Sky aus dem Hause Moogs
Moeder: Tinkerbell v/d Schaapskooi


Hanna Op Acht

Geboortedatum: 19-03-2019
Kleur: Lilac
PKD: Negatief
Laatste HCM: 14-04-2022

Onze Hanna is de grootste knuffel op dit moment hier in huis. Hanna is een allemansvriend, als je op de bank zit kruipt ze bijna in je en weet ze van gekkigheid niet hoe ze moet gaan liggen om de meeste aai-sessies te incasseren. Toen ze klein was had Hanna haar slaapplekje in de plantenbak op de vensterbank, nu past dat niet meer en claimt ze je schoot zodra ze de mogelijkheid ziet. Ze kijkt je dan met doordringende ogen aan dat je nooit meer mag opstaan en haar voor altijd moet blijven knuffelen.

Hanna, je bent een heerlijk geschenk en de altijd vrolijke noot in huis!!

Vader: Bakselottie’s Cameron
Moeder: Tinkerbell van de Schaapskooi


Hailey Chloë Op Acht

Geboortedatum: 19-03-2019
Kleur: Blauw
Bloedgroep: B
PKD: Negatief
Laatste HCM: 14-04-2022

Chloë is ons mooie, blije prinsesje in huis. Ze weet ook goed dat ze erg mooi is en steelt hierdoor ieders hart. Als je koffie komt drinken zit Chloë op tafel te wachten tot ze de koffiekopjes met haar pootje leeg kan lepelen.

We genieten enorm van dit prachtige meisje en zijn iedere keer weer heel benieuwd naar haar mooie babytjes!!

Vader: Bakselottie’s Cameron
Moeder: Tinkerbell van de Schaapskooi