Poezen

Jetje Rirori

Geboortedatum: 30-04-2017
Kleur: Blauw
PKD: Negatief
Laatste negatieve HCM test: 05-10-2023

Onze lieve Jetje, ons blije opgewekte dartele meisje waar we elke dag volop van genieten. Ze is een prachtig type Brit met een ontzettend goed karakter. Jetjes overgrootmoeder is onze Gina op Acht welke op 07-10-2011 bij mij in de cattery is geboren. Fijn om mijn eigen lijn weer terug in huis te hebben, nu kan ik verder waar ik gebleven was. Jetje is een prachtige aanwinst voor mijn cattery. Het is een geweldige mama voor haar kleintjes!
Rich & Roziet, heel erg bedankt voor dit lieve meisje.

Vader: Lucky Joe v.d. Gremlins
Moeder: Essie Rirori


Hanna Op Acht

Geboortedatum: 19-03-2019
Kleur: Lilac
PKD: Negatief
Laatste negatieve HCM test: 05-10-2023

Onze Hanna is de grootste knuffel op dit moment hier in huis. Hanna is een allemansvriend, als je op de bank zit kruipt ze bijna in je en weet ze van gekkigheid niet hoe ze moet gaan liggen om de meeste aai-sessies te incasseren. Toen ze klein was had Hanna haar slaapplekje in de plantenbak op de vensterbank, nu past dat niet meer en claimt ze je schoot zodra ze de mogelijkheid ziet. Ze kijkt je dan met doordringende ogen aan dat je nooit meer mag opstaan en haar voor altijd moet blijven knuffelen. Ook met Hanna heb ik mijn oude lijn weer terug, want haar overgrootmoeder is Trijntje Suave Op Acht.

Hanna, je bent een heerlijk geschenk en de altijd vrolijke noot in huis!!

Vader: Bakselottie’s Cameron
Moeder: Tinkerbell van de Schaapskooi


Hailey Chloë Op Acht

Geboortedatum: 19-03-2019
Kleur: Blauw
Bloedgroep: B
PKD: Negatief
Laatste negatieve HCM test: 05-10-2023

Chloë is ons mooie, blije prinsesje in huis. Ze weet ook goed dat ze erg mooi is en steelt hierdoor ieders hart. Als je koffie komt drinken zit Chloë op tafel te wachten tot ze de koffiekopjes met haar pootje leeg kan lepelen. Ook met Chloë heb ik mijn oude lijn weer terug, want haar overgrootmoeder is Trijntje Suave Op Acht, lang geleden bij mij geboren op
14 mei 2008.

We genieten enorm van dit prachtige meisje en zijn iedere keer weer heel benieuwd naar haar mooie babytjes!!

Vader: Bakselottie’s Cameron
Moeder: Tinkerbell van de Schaapskooi